Licht- en krachtinstallaties

Voor zowel nieuwbouw als renovatie verzorgen wij licht- en krachtinstallaties bij particulieren en bedrijven.

Licht- en krachtinstallaties (bedrijven)

Samen met u inventariseren wij uw wensen over de installatie op het gebied van elektra, verdeelkasten, bekabeld datanetwerk en evt. krachtstroominstallatie.
Naast het aanleggen van installaties, verzorgen we aanpassingen aan bestaande installaties.

Voor uw bedrijfsverzekering kan gevraagd worden om een Scope 10-keuring. Tijdens de inspectie wordt gecontroleerd of uw elektrische installatie veilig is (van de groepenkast en de wandcontactdozen tot en met de daarop aangesloten apparaten, dus ook de aangesloten machines).

Dame Elektrotechniek kan een dergelijke keuring voor u laten uitvoeren en de daaruit voortvloeiende herstelwerkzaamheden voor u in orde maken.

Licht- en krachtinstallaties (particulieren)

Krijgt u een nieuwe keuken of uitbouw, dan kunnen wij de elektrotechnische installatie voor u aanpassen. Misschien heeft u krachtstroom nodig voor de inductie kookplaat of laadpaal. Wij helpen u met het aanvragen van krachtstroom, indien dat gewenst is. Verder kunnen we de complete elektra installatie voor u renoveren of aanleggen.

Wilt u meer informatie, dan kunt u contact met ons opnemen via 06 12 55 31 35, per email: info@dame-elektrotechniek.nl of via ons contactformulier op deze website.